Cursisten beoordelen theorie-opleiding iTheorie met een 8

De theorieopleiding iTheorie van Lens Media wordt door cursisten met gemiddeld een 8 beoordeeld. Maar liefst 96% beveelt het bedrijf aan. Dat blijkt uit 114 online reviews van klanten.

We hebben alle gebruikers van iTheorie een uitnodiging verzonden om ons te beoordelen”, vertelt Peter Somers van Lens Media. “De beoordelingen lopen via Kiyoh. Zo kunnen we via een onafhankelijke partij boordelingen vragen aan klanten.

De opleiding iTheorie is inmiddels door een kleine 200.000 leerlingen gevolgd. Somers wil met de online reviews feedback ontvangen van zijn klanten. “Zo kunnen we niet alleen leren van hen, maar kunnen we ook een goed beeld van iTheorie geven aan toekomstige gebruikers.”

Voor het volledige artikel: Verkeerspro. Cursisten beoordelen theorie-opleiding iTheorie met een 8

Reacties zijn gesloten.