Hoe zit het met mijn privacy ?

Je privacy is belangrijk voor ons, vandaar deze vraag met het antwoord.

Je persoonsinformatie wordt voor geen enkel ander doel gebruikt dan voor het verkrijgen van een personenautorijbewijs. Je gegevens worden aan geen enkele andere instantie of persoon verstrekt dan die waarvoor dat voor dit doel wettelijk is geregeld.
Vermelding van geslaagden op het Internet (onze website en eventueel in Twitter of een ander sociaalmedium) is hierop de enige uitzondering. Hiervoor wordt in principe je toestemming gevraagd en eventueel geen achternaam vermeld.

Wanneer je deze website bezoekt, wordt het IP-adres (Internet-nummer) opgeslagen samen met de datum en tijd van het bezoek.  Deze informatie wordt alleen gebruikt voor het analyseren van trends en om bij te houden uit welk deel van het land bezoekers komen en waar ze vandaan komen voordat ze op deze website zijn gekomen. Je IP-adres wordt nooit gelinkt aan verdere persoonlijke informatie en is dan ook anoniem. Een eventueel verstrekt e-mail-adres wordt alleen gebruikt voor directe communicatie met jouw en ook niet aan derden gegeven.

De links op deze website zijn bedoeld voor je gemak en referentie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van de websites waar wij naar linken en hebben daarmee ook geen andere banden dan die als autorijschool en rij-instructeur.

Indien je verdere vragen hebt over ons privacybeleid neem dan even contact op.